Avís legal

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquestes condicions generals d’ús, vigents en el moment de l’accés, que demanem que llegiu detingudament.

Condicions d’ús

Atesa la finalitat divulgativa del web, sotmetem tots els materials a una llicència oberta Creative Commons; de forma genèrica es recomana Creative Commons 4.0 (by-nc-sa), que es reserva el dret de reconeixement de l’autoria i d’exigir que no se’n faci cap mena d’ús comercial. També obliga a compartir els materials emprats per a la construcció de noves obres sota la mateixa llicència o, si s’escau, en les seves diferents modalitats.

Aquesta pàgina web conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Així, doncs, CiFiCAT no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades ni la seva veracitat o actualització i, en conseqüència, CiFiCAT queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de la utilització de pàgines web alienes a la nostra pàgina web. En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració del nostre web i els serveis i continguts prestats, tot això unilateralment i sense avís previ.

Galetes

Amb aquest avís, CiFiCAT comunica als usuaris/àries que utilitzen galetes (cookies) quan naveguen per les diferents pantalles i pàgines del web. Les galetes utilitzades per CiFiCAT són emmagatzemades al disc dur de l’usuari/ària  però no poden llegir les dades contingudes al disc ni els arxius creats per altres proveïdors. CiFiCAT utilitza les galetes amb l’objectiu de reconèixer paràmetres dels usuaris/àries a efectes estadístics i per millorar el servei. Així mateix, són utilitzades de manera totalment anònima sobre dades d’accés (data, hora, minut, freqüència, etc.), per a mesurar alguns paràmetres de trànsit en el lloc web i calcular el nombre de visites, de manera que CiFiCAT pugui ajustar els serveis oferts.

CiFiCAT dóna suport a la construcció de béns comuns dinàmics, col·laboratius i globals.

Contribuïu avui amb Creative Commons

Aquest contingut està disponible de manera gratuïta en uns termes legals senzills gràcies a Creative Commons, una organització sense ànim de lucre que es manté mitjançant donatius. Si us agrada aquest contingut i el fet que sigui gratuït per a tothom, considereu, si us plau, la possibilitat de fer una aportació per donar suport a la seva feina.

El Repositori online de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia. T’acostem tota la literatura de ciència-ficció, fantasia i terror escrita en català a només un clic.

RSS
EMAIL
FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Desenvolupat per ELECTROCRIST©

CiFiCAT © 2018 | Tots els drets reservats

Show Buttons
Hide Buttons
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/25/d454283413/htdocs/cificat/wp-content/plugins/feedwordpress/syndicatedlink.class.php on line 302