Repositori m.: angl. repository. Receptacle o lloc on es dipositen coses, s’emmagatzemen o s’ofereixen a la venda.

 


CiFiCAT neix el 25 de novembre de 2017*

CiFiCAT és el hashtag que ha usat tradicionalment la comunitat virtual per a referir-se a tot allò relatiu als gèneres fantàstics en llengua catalana.

CiFiCAT pretén ser també, a partir d’ara, l’espai de la catosfera que concentri i distribuexi els lectors interessats en aquesta etiqueta.

CiFiCAT s’ha pensat com un lloc de llocs, és a dir, com un repositori que sindiqui el més destacat que proveeix la xarxa sobre literatura fantàstica en llengua catalana.

 CiFiCAT s’alimenta de les notícies, opinions i crítiques aparegudes en diversos mitjans digitals, als quals enllaça. A ells correspon únicament la responsabilitat i el mèrit del que hi apareix publicat.

CiFiCAT està compromès amb la cultura i el país, i vol fer de pont entre els diversos agents que intervenen en el fenomen literari (autors, editors, crítica i lectors).

CiFiCAT vol esdevenir, per tot això, referència dels aficionats al gènere.

© 2017. CiFiCAT (v.1.0.)

Col·labora en el Projecte CiFiCAT


* CiFiCAT s’inaugura en motiu de la celebració els dies 25 i 26 de novembre de 2017 de la I Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (la CatCon) a Vilanova i la Geltrú, auspiciada per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.